Árképzés

 1. Szolgáltatásaid hirdetéseinek elkészítése
 2. Mick Jagger

1.) Szolgáltatásaid hirdetéseinek elkészítése és Google-ra optimalizálása

Amit kértél az két részből áll. Első a 8-10 hirdetése elkészítése. Második a kiválasztott kettő hirdetés Google top 3-ra juttatása.

Első rész

 1. Valamennyi időt azért szánnod kell ránk vagy megadod a titkárnőd számát, aki felvilágosításokat adhat nekünk.
 2. A szolgáltatások adataira és néhány fényképre lesz szükségünk. (Ha nem speciális szolgáltatásról van szó, akkor a netről is tudunk képeket lehívni. De sokkal hitelesebb, ha a saját munkáidról vagy logóval ellátott eszközeidről, autóidról készül.)
 3. Szolgáltatások hirdetéseinek elkészítési ára:
  • 1-3 db hirdetésig 14.990 Ft/db
  • 4 vagy annál több hirdetés esetén 11.990 Ft/db
  • Hirdetéseid szövegét és a fényképeket optimalizáljuk. Az elkészítésük egyszeri kiadás és további költségeid nem lesznek.

Google top 3-ba juttatás.

 1. Va

Mick Jagger: Pénz

“Természetesen a pénzért is csináljuk. Mindig is a pénzért csináltuk. A rock and rollban az embereket jól megfizetik. Ezért olyan vonzó.

Olyan, mint a boksz. Az emberek nem a semmiért bokszolnak. Azért kezdik el csinálni, mert remélik, hogy a csúcsra jutnak, mert ha feljutnak a csúcsra, akkor sok pénzt keresnek. Úgy értem, ez van Amerikában.

De szerintem ezt is úgy kell csinálni, hogy az embereket ne húzzuk le. Jó ár-érték arányt kell nyújtani. Nem szabad kevesebbet kérni, mint bárki más. Lehet többet kérni, mint bárki más, de többet is kell adni nekik, mint bárki másnak.”

Mick Jagger

Megrendelés, felvilágosítás kérése: Kattints ide>>

Segíthetek?

Kérdésed van?

Ne csak olvasd, használd ki a lehetőségeket!

…..a szolgáltatáskeresőn láttam és érdeklődni szeretnék, hogy…

Hívás