Facebook Bejelentkezés Egyszerűen: Kezdőknek és Haladóknak

Facebook bejelentkezés egyszerűen

Facebook belépés

Kiegészítő kép: JPEG 1220×400

Bevezető

Szükség lesz egy email címret vagy a telefonszámra.

A facebook belépés jelszóra nélkül lehetséges ezért arra is szükségünk lesz. Hogyan tudsz a belépni a facebookra?

facebook belépés lépésről lépésre kezdőknek

Internetböngészők keressük Facebook  számítógépről:
Első  ha bekapcsoltuk a gépet a számítógép asztalán vagy a tálcán keresnünk kell úgynevezett internetböngészőt. Ez arra szolgál, hogy ide beírva internetcímeket tudjuk elérni.

További  lesz majd erről szó, most koncentráljunk ami most a belépés a facebookra. Böngészőből többfélét is találhatunk az ikon alatti felírat lehet crome nternet explorer, amelyiket hamarabb megtaláljuk arra kattintsunk kétszer és máris működik a program.

https://www.facebook.com/
facebook bejelentkezés szövegre kattintva
Itt is tudunk bejelentkezni
Itt a felső  felős részen egy hosszú folyosón sávot láthatunk ahová az internetcímeket beírhatjuk. Ha ide egyszerűen bele beírjuk a facebook akkor szót és lenyomjuk az enteres gombot máris egy keresést elindítunk ami az saer interneten található erre oldalak között meg fogja nekünk találni. A legfelső sorban leszegy , erre kell rákattintanunk. Az Internetes böngészőkben található általában elegendő egyszer kétszer rákattintani és megjelenik az első oldal.
Ha ez megtörtént azonnal  a regisztrációs  oldalon érkezünk magunkat. Itt legfelül észre vesszük egy kék sávban ebben pedig meg tudjuk adni az e-mail címet vagy a telefonszámot és a hozzá tartozó titkos jelszót. (amit feltehetőleg soha nem-nem felejtettünk el) Ezek után ha rákklikkelünk a bejelentkezés gombra és megtörténik a belépésünk és kezdhetjük a közösségi média használatát.
Belépés és regisztráció a facebookra okostelefon mobiltelefonon vagy tablet használata:
bejelentkezéshez a facebookra ikonokra telefonra kattintva
Alkalmazás ikonokra lépés
Ha van már kézi okos mobil eszköz eszközzel szintén nem veszélyes dolog. Az eszközön előre telepítve is megtaláljuk a facebook alkalmazást, amivel a belépés a facebookra egyszerűen történik. A menüben találjuk az alkalmazást, amire rábökve már a bejelentkezési képernyőn találjuk magunkat, innentől a folyamat ugyanaz mint a fentebb leírtak. Az alkalmazás elmenti az adatainkat és legközelebb már menni fog a facebook belépés jelszó nélkül is, nem kell mindig beírnunk.
Ha nem találjuk az alkalmazást ismét két lehetőségünk van. Megkérünk valakit telepítse fel nekünk ha ebben még nem vagyunk járatosak. Ez sem bonyolult művelet, ezzel kapcsolatos leírást is találhatsz minden  az oldalon.
Facebook alkalmazás
Beléphetünk csak szimplán is és internetböngésző ha megtaláljuk azt. Keressük itt is a google chrome, fireball mozilla, microsoft internetböngésző ikonokat és lépjünk be. A felső sávban beírjuk a facebook szót majd elindul itt is a keresés és az első  indulhat a bejelentkezés facebookra. Reméljük segíteni éa mindig tudtunk azoknak, akik még csak most ismerkednek a moder modern technika világával.
Ha esetleg már nem csak a facebookot szeretnéd mindet használni, hanem a facebook üzenetküldő alkalmazását a messengert, ebben a cikkbenvalaha a telepítéséről és a letöltéséről is olvashatszz.
Illetve ebben a cikkben mindig látható  is említve lettek az hogy alkalmazások. De mik azok is az alkalmazások? Itt van olvashatod el.

Facebook belépés haladóknak: Tippek,  hibák

Facebook belépő kezdőknek, haladóknak

[child_pages cols=”1″ words=”30″ thumbs=”medium” link_titles=”true” link_thumbs=”true” class=”myclass” more=”Bővebben”]

[child_pages siblings=”true” cols=”1″ words=”30″ thumbs=”medium” link_titles=”true” link_thumbs=”true” class=”myclass” more=”Bővebben”]

[child_pages page_ids=”10″ cols=”1″ words=”30″ thumbs=”medium” link_titles=”true” link_thumbs=”true” class=”myclass” more=”Bővebben”]


Nyitólap>> Facebook belépés