Betonozás Miskolc

Miskolc betonozás szolgáltatásai

A betonozás szolgáltatást különböző célokra lehet igénybe venni, például alapozásra, padlózásra, falazásra, lépcsőkészítésre, térkövezésre vagy akár díszítésre is. A miskolci betonozás szolgáltatást több cég is kínálja, amelyek közül néhányat a következőkben mutatok be:

A Bau-T Kft. egy olyan cég, amely teljes körű építőipari szolgáltatást nyújt, beleértve a betonozást is. A cég magas- és mélyépítési munkákat, valamint szerelőipari és épületgépészeti szolgáltatásokat is vállal. A Bau-T Kft. Miskolcon található, és a telefonszámuk: (46) 5603891.
A Modogipsz Kft. egy másik cég, amely szintén betonozással foglalkozik Miskolcon. A cég továbbá szigetelést, fűtésszerelést, tetőfedést, nyílászárók beépítését, állványozást és villanyszerelést is kínál. A Modogipsz Kft. címe: Győri Kapu 23., és a telefonszámuk: (46) 5043862.
A MB Beton Kft. egy olyan cég, amely kizárólag betonozással és készbeton szállítással foglalkozik Miskolcon és környékén. A cég konténeres sittszállítást is biztosít az építkezésekhez. Az MB Beton Kft. weboldala: miskolckontener.hu, ahol további információkat és kapcsolatfelvételi lehetőségeket találhat.

…..a szolgáltatáskeresőn láttam és érdeklődni szeretnék, hogy…

Hívás